Nieuwe trailer

Afgelopen maanden is de trailer gerenoveerd en zijn de zeilen in de nieuwe trailer van KVW gehangen. Het resultaat is weer super! Hiermee kunnen we de komende jaren weer veel spullen opslaan voor onder andere de rommelmarkt. Met dank aan Trade Port Trailer Service Venlo en Arton Venlo en natuurlijk de bouwploeg!

€1000,00  voor bouwploeg

De vergadering op vrijdag 29-04-2016 in restaurant de Huiskamer van de Bouwploeg van het KVW in Well werd net voor de rondvraag onderbroken door een delegatie van stichting Avond Wieler 4 Daagse Well. Aanleiding voor deze „verstoring” was dat de stichting haar dankbaarheid kwam uitdrukken voor de prettige samenwerking met de bouwploeg in de afgelopen jaren. Bestuurslid Theo Theeuwen memoreerde dit in zijn toespraak met de ware woorden: „Alleen kun je niks!” Hij bedankte voor de behulpzaamheid bij het aankleden en opruimen van de zaal tijdens het jaarlijkse Wielerevenement en vroeg of iedereen mee naar buiten wou gaan om een verrassing in ontvangst te nemen.
Nadat de gehele bouwploeg daaraan gehoor had gegeven werd een aanhangwagen geopend waarin zich gereedschappen en onderhoudsartikelen bevonden t.w.v. € 1000,-! Alles werd direct aan de man gebracht en er werd geposeerd voor de foto. Bouwploeg leider Bart Groenen en KVW voorzitter Edwin Roosen bedankten de stichting voor deze prachtige geste, zeker ook namens de Wellse kinderen die hier indirect van zullen gaan profiteren. Daarna werd de vergadering, zei het ietwat rumoeriger, voortgezet.
Stichting Avondwieler4daagse Well, super bedankt vur dees geweldige gift! We zien d'r heeeeel erg blie mit, en kunne 't materieel allemol heel goed gebruuke. Allemol degelijke en neeje spulle, echt super! Heel hartelik bedankt namens de hele bouwploeg!!!

Indeling groepen bekend kvw 2017

De nieuwe indeling van alle groepen is bekend!
Bekijk snel waar je bent ingedeeld en bij wie je in die groep zit.

Alvast heel veel plezier,
Bestuur Kindervakantiewerk Well
boekje groepen 2017.pdf
Adobe Acrobat document 104.0 KB

Bespreking groepsleiding kvw 2017

Op woensdag 19 juli is er in zaal "Vink" voor alle leid(st)ers een bijeenkomst. De bespreking is voor zowel hoofdleiding als hulpleiding.

De bespreking voor de leiding begint om 20.00 uur.

Het is erg belangrijk dat er van elke groep tenminste 1 persoon van de hoofdleiding aanwezig is.

Wij vragen alle hulpleiding aanwezig te zijn, maar zeker diegene die voor de eerste keer mee gaan doen.

Extra informatie:

KVW  flyer (zonder groepsindeling) is vanaf maandag 3 juli af halen bij Gerrie Gramser Mandenmakerstraat 9.

De groepsindeling staat vanaf 7 juli alleen op www.kvw-well.nl

Tot woensdag,

WERKGROEP BUITENSCHOOLSE ACTIVITEITEN

Sinterklaas staat weer voor de deur.

Binnenkort begint de werkgroep buitenschoolse activiteiten weer met collecteren voor het jaarlijkse sinterklaasevenement. In de week van 11 t/m 17 november 2017 kan er een collectant bij u voor de deur staan. Uiteraard is de organisatie blij met elke donatie.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie.