Corona richtlijnen tijdens KVW

Hallo papa’s en mama’s,

Wat is het gaaf dat we ondanks het corona virus toch 2 dagen KVW kunnen organiseren. Helaas horen daar ook een aantal regels bij. Zie hieronder:

Voor vertrek

·         Laat je kind vooraf naar het toilet gaan thuis.

·         Ieder kind/begeleider neemt zelf 1 flesje/bidon water mee (voorzien van de naam). Het is niet toegestaan om verdere etenswaren mee te nemen.

Vervoer, aankomst en vertrek

·         Indien mogelijk komen de kinderen zelfstandig naar de wei/tuin.

·         Wanneer je kind niet zelfstandig naar de locatie kan komen brengt en haalt 1 ouder het kind.

·         Alleen de kinderen en begeleiders van de groep mogen de wei/tuin betreden.

·         Het is niet toegestaan om als ouder te blijven kijken, ook verdere toeschouwers zijn niet toegestaan, er zal daarom ook een toezichthouder bij de wei/tuin aanwezig zijn die hierop let en indien nodig één ieder zal verzoeken te gaan.

·         Elk kind en begeleider desinfecteert de handen voordat de wei/tuin betreden wordt. Er wordt voor desinfecterende handgel gezorgd bij de ingang.

·         De KVW activiteit start op het tijdstip dat vermeldt staat. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de activiteit.

·         Ouders dienen om 12:00/16:00 de kinderen op te halen.

·         Houdt de 1,5 meter in acht.

·         Wanneer je kind verkouden, koorts of griep verschijnselen vertoont mag hij/zij niet deelnemen aan de KVW activiteiten.

·         Begeleiding van de groepen graag om 9:45/13:45 aanwezig zijn in de desbetreffende wei/tuin.

·         Bij het kruispunt bij Xhofleer zullen 2 verkeersregelaars zijn om de kinderen veilig te laten oversteken.

·         Help ons een handje mee en informeer je kind en andere familieleden/kennissen over de bovenstaande richtlijnen.

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op via mail kvw.well@gmail.com of telefonisch/app met Kim Rutten 06-10345691.

We vertrouwen erop hierbij jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Met Zomerse groetjes het bestuur WBA