Meedoen

Deelname aan "kinder vakantiewerk" betekent lol en plezier voor kinderen van alle leeftijden. Naast de vele activiteiten is er een kabelbaan, zwembad een luchtkussen en natuurlijk de overheerlijke pannenkoeken. Meld je HIER aan.

Meehelpen

Voor de rommelmarkt zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons op zaterdag 13 juli willen helpen met inruimen van de tent en op zondag 14 juli met de verkoop van spulletjes tijdens de rommelmarkt. Je kunt je hieronder aanmelden of het aanmeldformulier downloaden en invullen! (download)

(hulp)Leiding

Wil je een weekje als leiding of hulpleidingmeedraaien bij 1 van de groepen? Geef je dan op! Je kunt je hieronder aanmelden of het aanmeldformulier downloaden en invullen! (download)

Opgave leiding / hulpleiding

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Aanmeldformulier vrijwilligers

Momenteel zijn we weer volop bezig met de voorbereidingen voor Kindervakantiewerk 2019. Net als de meeste organisaties merken wij de laatste jaren ook een terugloop van het aantal vrijwilligers, vandaar deze extra oproep. We kunnen vanaf vrijdagavond 12 juli t/m donderdag 18 juli jullie hulp goed gebruiken. IEDEREEN, maar dan ook echt iedereen is welkom om te helpen, vandaar ook deze huis-aan-huis brief. We garanderen jullie een verzorgde en super leuke tijd. Het is niet perse nodig om meteen een hele week te helpen, iedereen kan zelf aangeven wanneer hij/zij zin en tijd heeft. Samen gaan we er voor jong en oud weer een te gekke week van maken!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.