Opgave KVW 2020

Dit jaar organiseren we op maandag 20 en dinsdag 21 juli diverse activiteiten op verschillende locaties in Well. De activiteiten worden georganiseerd van 10-12 uur en van 14-16 uur.

Om de richtlijnen van het RIVM te kunnen hanteren verdelen wij de kinderen in A en B groepen.

Groep A op maandag 20 juli van 10-12 uur en op dinsdag 21 juli van 14-16 uur.

Groep B op maandag 20 juli van 14-16 uur en op dinsdag 21 juli van 10-12 uur.

Kindervakantiewerk is bedoeld voor alle Wellse kinderen die op de basisschool zitten.

Bij deelname aan kindervakantiewerk gaat men akkoord met de algemene regels van de AVG wet en deelname is geheel op eigen risico!

De groepsindeling en de locaties zullen t.z.t. via de website en Facebook bekend gemaakt worden.

Deelname is dit jaar gratis mits de bijdrage aan de oudervereniging betaald is. Mocht dit niet het geval zijn dan vragen wij om alsnog de ouderbijdrage van € 8,- per gezin te voldoen.

Belangrijke informatie:

·       Kinderen gaan thuis naar het toilet voordat ze naar KVW komen.

·       Ze komen zoveel mogelijk zelf naar de betreffende locatie.

·       Ouders brengen en halen alléén wanneer het echt niet anders kan.

·       Ouders en anderen blijven niet kijken bij de activiteiten.

·       Kinderen nemen zelf een flesje drinken mee. (eten is niet toegestaan)

·       Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen nog steeds: Blijf thuis.

Ga naar opgave formulier